radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Economia Conveni per dinamitzar els polígons industrials del Maresme

Conveni per dinamitzar els polígons industrials del Maresme

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1055 0

La setmana passada es va signar un conveni de col·laboració entre ajuntaments, entitats veïnals i associacions empresarials per  tirar endavant el projecte Polígons d’Activitat Econòmica del Maresme amb l’objectiu de dinamitzar-los i així aconseguir atraure inversió a la comarca.

PoligonFins a 12 ajuntaments, entre ells el de Pineda, Tordera i Sta Susanna,  el Consell Comarcal i tres entitats han promogut aquesta signatura que vol buscar, plegats, solucions per dinamitzar l’economia del Maresme.

La signatura, que s’ha formalitzat a Llavaneres ha comptat amb l’assistència de la gran majoria d’alcaldes i alcaldesses que donen suport a la iniciativa. També hi han assistit regidors i tècnics dels diferents consistoris, així com representants de la resta d’entitats signants.

Tots ells s’han felicitat per la iniciativa i s’han mostrat il·lusionats en tirar endavant aquest projecte.  Asseguren que els polígons són el factor clau per al desenvolupament econòmic, i coincideixen a apostar per la indústria com a camí per sortir de la crisi.

És per això que consideren necessari unir esforços per  unificar i impulsar una estratègia comuna de comarca.

Aquesta iniciativa neix d’un primer acord de l’any 2012 entre l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i la Federació d’Associacions i Gremis empresaris del Maresme, al qual s´hi van afegir els ajuntaments de Canet i Pineda, i a poc a poc també associacions d’Empresaris, el Consell Comarcal del Maresme fins arribar a la 12a d’entitats i consistoris actuals.

El president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha qualificat el projecte de “peça clau” per trobar solucions davant situacions problemàtiques.