radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Política Botella vol millorar un Palafolls “malalt”

Botella vol millorar un Palafolls “malalt”

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 750 0

El nou candidat de CiU al nostre municipi, Josep Maria Botella, es va presentar dissabte en un acte al MiD davant d’una 50a de persones. El candidat va assegurar que  vol ser alcalde per tal de millorar el nostre poble. I és que Botella considera que el municipi està malalt i li cal un canvi per tal guarir-se.

En aquest sentit el candidat va assegurar que el govern actual no és transparent. De fet ha criticat el nou fulletó que el govern està repartint aquests dies i en el que s’expliquen les accions dels últims 4 anys. Botella creu que aquest fulletó no és un exercici de transparència, sinò de maquillatge de la veritat. Assegura que el fulletó no menteix, però tampoc diu tota la veritat.

Justament la transparència és un dels puntals del programa electoral de CiU.  De fet durant la seva presentació Botella va donar algunes pinzellades dels eixos del seu projecte polític, on les persones, assegura,  es situen en el centre de les polítiques dels nacionalistes.

Una de les apostes dels nacionalistes passa per agrupar en una única regidoria les actuals àrees de Joventut, Cultura i Ensenyament  i una reordenació general de la resta d’àrees per potenciar el treball transversal.

Botella encapçalarà la candidatura de CiU per primera vegada, substituint a Joan Gallart. El nou candidat parla de canvi de cicle, i de canvi de persones. Una candidatura amb moltes cares noves.

Botella es planteja tornar a ser decisius a l’Ajuntament i per tant poder tenir opcions reals de governar al nostre municipi, recuperant l’espai perdut en les últimes eleccions municipals.