radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Cultura Dissabte concert de Gerard Quintana i Xarim Aresté al Singulars

Dissabte concert de Gerard Quintana i Xarim Aresté al Singulars

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2026 0

Amb la garantia de ple absolut, demà es donarà el tret de sortida al cicle de concerts Singulars que ha programat 4 espectacles. El primer, i plat fort, és demà amb Gerard Quintana i Xarim Aresté que presentaran A Cau d’Orella, el seu nou espectacle en format acústic al Casal de l’Avi del centre.

Aquesta gira, de només 8 concerts, fuig dels grans escenaris i busca la proximitat amb l’espectador per poder crear un clima íntim i proper. Per això poc més de 200 persones podran estar al concert inaugural. Les entrades anticipades es van exhaurir fa temps, però encara es posaran a la venda una 12a d’entrades demà a taquilla. Ho explica Xavier Sitjà, un dels membres de Bang Cultura,  l’entitat organitzadora del certamen.

Quintana serà demà a PLF 25 anys després del concert que va protagonitzar amb els Sopa de Cabra al teatre municipal i organitzat per aquesta emissora.

Es cantaran alguns èxits dels Sopa de Cabra

Sitjà, però, alerta que no és un concert de grans èxits dels Sopa de Cabra. Tot i això explica que s’escoltaran algunes cançons de la formació gironina.

El Singulars ha programat 4 concerts de petit format. El proper serà el 4 d’abril, coincidint amb la Festa Major Petita de PLF amb Ian Sala i Illa Carolina. El 18 d’abril ens visitarà Joan Masdéu i Alverd Oliva i el cicle el tancaran Laia Vehí i Halldor Mar el 2 de maig.

Les entrades per la resta de concerts es poden aconseguir al MiD al preu de 7€.

 

cartell del Singulars

Cartell del Singulars