radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Policial - Judicial Detinguts 3 joves de Lloret i PLF per robar licor d’un supermercat a l’Estartit

Detinguts 3 joves de Lloret i PLF per robar licor d’un supermercat a l’Estartit

COMPARTEIX-HO
, / 655 0

Els fets van tenir a principis de mes, quan un vigilant de seguretat d’un supermercat situat a la carretera de l’Estartit va veure un noi que agafava diverses ampolles de licor i se les amagava dins unes malles que duia sota els pantalons.
El vigilant va alertar la policia, que va identificar el jove i van descobrir-li  diverses ampolles amagades, valorades en 100 euros.
Agents dels mossos de paisà que estaven recolzant l’actuació fora de l’establiment van veure un vehicle sospitós que passava pel davant del supermercat i fugia tot seguit. Els policies van seguir-lo i el van aturar.
Amb l’ajuda d’una patrulla de la policia local, els mossos van identificar les dues persones que viatjaven dins del turisme i, després d’escorcollar el cotxe, hi van trobar més d’una trentena d’ampolles de licor al maleter i també amagades sota els seients.

Després d’algunes comprovacions, els mossos van saber que les ampolles procedien d’un altre supermercat situat a Torroella de Montgrí. El valor total del licor pujaria a més de 700 euros.
Així els mossos van detenir les tres persones com a presumptes autores d’un delicte de furt. Els detinguts, dos dels quals amb nombrosos antecedents, van passar l’endemà a disposició judicial i van quedar en llibertat provisional. Es tracta de tres homes de 19, 22 i 27 anys, de nacionalitat espanyola i romanesa, i veïns de Lloret i Palafolls.