radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Societat El Respir engega a Palafolls el servei Dinem Plegats adreçat a persones grans

El Respir engega a Palafolls el servei Dinem Plegats adreçat a persones grans

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 812 0

Aquesta nova possibilitat que ofereix el servei d’atenció diürna arriba un cop finalitzada l’ampliació de les seves instal·lacions. El Respir ja ofereix el servei de menjador pels seus usuaris però amb el programa ‘Dinem Plegats’ vol que aquelles persones grans que viuen soles també puguin anar al centre a dinar acompanyats.

Tot i que el Respir acostuma a atendre a persones grans amb algun tipus de dependència, el programa Dinem Plegats és obert a totes les persones grans que visquin soles o tinguin dificultats per cuinar o anar a comprar, o les que simplement, per problemes temporals no poden cuidar la seva dieta. Ho ha explicat la responsable del servei de Respir, Yolanda Teixidor.

Més enllà de la companyia, aquest servei també assegura una dieta equilibrada amb menús adaptats i equilibrats a les necessitats de salut o de nutrició de cada usuari.

El servei de menjador es presta de dilluns a divendres a 2/4 de 2 amb menús elaborats una empresa de càtering i procuren una alimentació sana i variada. El nou servei també inclou les feines d’higiene abans i després del dinar, inclosa la higiene bucal.

De tota manera, per poder accedir al Dinem plegats, cal q aportar un seguit de documentació i passar una valoració de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament. El preu del manú és ajustat i hi ha flexibilitat de possibilitats; des de cada dia, o bé dies puntuals.

Yolanda Teixidor ha explicat que el Dinem Plegats s’ha pogut començar a oferir gràcies a l’ampliació de les instal·lacions que es van inaugurar el mes de setembre.

Per demanar més informació sobre el servei de menjador del Respir cal trucar al 93.765.28.99 o bé escriure un correu electrònic a l’adreça electrònica teixidorvi @ palafolls. cat.

A nivell general el servei de Respir actua com a petit centre de dia per a un màxim de 25 places on es prioritza l’atenció individual i estimulació en les àrees cognitiva, física, afectiva i social de la persona gran.