radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Breus El Museu del Turisme rep el suport de les entitats empresarials de Calella

El Museu del Turisme rep el suport de les entitats empresarials de Calella

COMPARTEIX-HO
, / 496 0

Els presidents de l’ATC, Isabel Mallol, i de l’Associació de Comerciants, Xavier Nogué, van constatar el seu suport sobre el paper en un acte convocat per l’Ajuntament de Calella. Entre altres coses es van avançar quines accions realitzaran per certificar el seu compromís amb l’equipament cultural que es preveu tenir enllestit a finals d’any a la nau oest de la Fàbrica Llobet-Guri. Candini va recordar que l’Equip de Govern de CiU treballa perquè el cost de la seva gestió i manteniment tingui el mínim impacte econòmic sobre les arques municipals.