radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Aquest diumenge s’organitzen tres sortides diferents amb PLF com a punt de partida

Aquest diumenge s’organitzen tres sortides diferents amb PLF com a punt de partida

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 661 0

Els que matinaran més, els interessats en participar en la proposta del Grup de Muntanya de PLF, que anirà a fer raquetes de neu a la zona de Vallter 2000.

La trobada serà a les 7 del matí al pàrking de l’escola Les Ferreries, des d’on s’agafaran els cotxes per arribar a la coneguda estació d’esquí. La organització, que demana màxima puntualitat, espera poder arribar a Vallter cap a les 9 del matí, i expliquen que qui no tingui raquetes les podrà llogar allà mateix.

La ruta però, encara no està definida: i és que depèn de dos factors molt importants: primer, el nivell dels assistents i segon, la meteorologia.

propostes

Més tard han quedat els que assisteixin a la primera de les caminades del cicle de quatre que organitza l’ajuntament i que porten per nom comú: “Descobrim Palafolls pas a pas”. La sortida serà a les 9 del matí a l’església de Santa Maria, i el recorregut travessarà conreus i boscos i arribarà fins al castell de PLF.

Concretament aquesta es diu “Guaites del segle XXI: interpretem el territori”, i és que passa per zones on predominen les alzines, les sureres i els roures. Les passejades són gratuïtes i de dificultat fàcil per a persones a partir de 6 anys.

Per últim, La Puput organitza una sortida a Argimon, una capella situada al terme municipal de Riudarenes. La sortida, com sentíem serà des de la gespa de la plaça Joaquim Ruyra a les 9.30 del matí, i demanen cotxes amb els que poder-hi anar.

Tres propostes ben interessants per no passar el diumenge tancat a casa.