radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Inici » La Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza unes jornades de coordinació de treball social

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza unes jornades de coordinació de treball social

COMPARTEIX-HO
, / 661 0

L’objectiu és el de millorar la coordinació entre els professionals que treballen en aquest servei especialitzat, a través de la creació d’un espai de reflexió sobre les necessitats actuals. Aquesta quarta edició de la jornada es durà a terme a Blanes, aquest divendres i aplegarà uns 200 professionals que debatran sobre la intervenció social davant les noves malalties de la societat. El programa es completa amb ponències d’experts en psicologia, filosofia, ètica i treball social.