radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Breus Els hotels de Lloret avisaran als clients que si no són cívics seran expulsats

Els hotels de Lloret avisaran als clients que si no són cívics seran expulsats

COMPARTEIX-HO
, / 467 0

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó al gremi d’hotelers, que havien interposat un recurs a l’ordenança de civisme per uns articles que responsabilitzaven als hotelers dels comportaments incívics dels seus clients. Ara l’Ajuntament ha aprovat una modificació de l’ordenança que indica que els responsables dels hotels hauran de lliurar als clients un document informatiu amb les conductes no permeses a l’ordenança i advertint  que si són incívics se’ls expulsarà dels hotels.