radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat Període d’inscrpcions per la primera fira d’oportunitats Totcanvi d’aquest any

Període d’inscrpcions per la primera fira d’oportunitats Totcanvi d’aquest any

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 830 0

Serà el proper dissabte, 14 de març, de 10 del matí a 2 del migdia recuperant la seva primera ubicació a la Plaça del Fòrum Palatiolo, després d’algunes edicions fetes a la Plaça de Poppi, arran de les obres de la caserna de la policia. Així com es va fer l’any passat, enguany se’n celebraran quatre edicions, amb la voluntat de promocional l’intercanvi i la venda a un preu simbòlic d’objectes de segona mà en bon estat.

Les altres tres edicions seran al juny, al setembre i al desembre coincidint amb La Marató de TV3.

Palafolls Totcanvi és una fira adreçada tant a individus com a comerciants que volen desprendre’s d’objectes que ja no utilitzen, ja sigui duent a terme un intercanvi amb d’altres participants o venent el producte a un preu simbòlic. Per tal d’assegurar el compliment d’aquesta normativa l’organització es reserva el dret de valorar el preu establert dels objectes i serveis posats a la venda. També és permès intercanviar o vendre serveis prestats per un mateix, així queden permeses la venda o intercanvi de classes d’idiomes, manualitats.

Per participar-hi cal inscriure’s prèviament tot fent un ingrés en dipòsit de 3 euros que un cop celebrat l’acte es destinarà a l’entitat benèfica sense ànim de lucre Palafolls Solidari per al desenvolupament dels seus projectes solidaris.

La Fira és una iniciativa impulsada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP), amb la col·laboració de Ràdio Palafolls, l’Ajuntament de Palafolls i la Diputació de Barcelona.