radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Cultura Últimes places per la sortida de dones per veure Mar i Cel

Últimes places per la sortida de dones per veure Mar i Cel

COMPARTEIX-HO
, / 549 0

Aquest any la sortida cultural inclosa dins la celebració del dia de la Dona Treballadora serà una visita al teatre per veure l’espectacle de Dagoll Dagom, Mar i Cel.

La sortida serà el dia 20 de març i té un cost total de 35€, incloent el transport en autocar i l’entrada al teatre Victòria, on es representa aquest clàssic de Dagoll Dagom  des de la passada tardor. La sortida serà a les 7 de la tarda des de la plaça de les Valls d’Ax, i la tornada es preveu ja passada la mitja nit.

D’entrada l’excursió està restringida només per a dones, ja que s’emmarquen a la celebració del dia de la Dona Treballadora i tot i que està a punt de tancar-se el període d’inscripcions, encara queden algunes places lliures. Si finalment quedessin places, es podria obrir també als homes interessats. Ho explica Xesca Torres de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de PLF.

En concret el dimecres vinent es tancarà el termini per inscriure’s que es dur a terme al casal de la Dona de PLF de dilluns a divendres en horari de matí i tarda.