radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 13:25 -14:00

i després

El PregonerDijous, 14:04-15:00
Inici » Nova victòria del sènior de bàsquet

Nova victòria del sènior de bàsquet

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 699 0

Tot i que els últims partits han estat contra els equips que estan a la part baixa de la classificació, els nois entrenats per Jordi Batlle estan responent bé en uns encontres que no sempre són fàcils. L’equip confirma així el seu bon moment. 4 victòries dels últims 5 partits jugats, l’última al Palauet i contra les Escolàpies de Figueres per 81 a 36. Bons resultats que ajuden a fugir de la part baixa de la taula. De moment es mantenen a la 11a plaça de la lliga a l’espera que arribi el derbi contra el Malgrat, dissabte a les 7 del vespre a la població veïna. L’AECAM Malgrat són 8s a la classificació.

Per lqa seva banda el Sots 21 va caure a casa contra el Pia Olot i de 22 punts; 46 a 68. Nova derrota dels palafollencs que estan 13s a la classificació. Difícil desplaçament el del proper cap de setmana. Viatjaran a la pista del La Salle de Girona, actuals 3rs.

El cadet masculí ha guanyat aquesta jornada a domicili contra el St Antoni de Calonge, de 25 punts; 73 a 48. Es manté a la 9a plaça, com la setmana passada. Aquest cap de setmana podran celebrar tranquil•lament el carnestoltes, perque descansarà.

El cadet femení, que ja juga a la 2a fase de la lliga, ha guanyat de 25 punts al Palamós; 65 a 40. Els locals són 6s i volen continuar la seva progressió a la pista de l’Olot B , 4t a la taula.

L’infantil i els mini masculí i femení han perdut aquesta última jornada.