radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Policial - Judicial Jutgen un home acusat d’intentar matar la seva ex parella a Lloret

Jutgen un home acusat d’intentar matar la seva ex parella a Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 679 0

 

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimecres un home que s’enfronta a 10 anys de presó per intentar matar la seva ex a ganivetades i, després, robar-li diners i el cotxe.

L’acusat, d’origen marroquí, ha negat ser l’autor de l’apunyalament i ha assegurat que el dia de l’agressió, avui fa 5 anys, no estava a Lloret sinó a Bèlgica.

La víctima, en canvi, assegura que quan va tornar a casa després de passar la nit fora, l’acusat l’esperava a dins. Després de discutir, ell l’hauria tirat a terra agafant-la pels cabells i li hauria clavat un ganivet fins a tres vegades.

En un primer moment, la víctima va atribuir l’agressió a un altre home però assegura que ho va fer “per por” a l’acusat.

L’home s’enfronta a una pena de 8 anys de presó per un homicidi en grau de temptativa i a 2 anys més per un robatori amb força.

La versió de la fiscalia i de l’acusació particular sostenen que l’acusat va entrar al pis de la víctima amb les claus que encara guardava del pis, ja que estava al seu nom. Quan ella cap al migdia, el processat ja l’estava esperant dins.

Després de la discussió i l’agressió, i amb promeses de no denunciar-lo, va aconseguir que li donés les claus per sortir del pis i va poder demanar ajuda.

El processat nega totes les acusacions i, a banda de dir que el dia dels fets era a Bèlgica, també ha negat que fossin parella.

Durant el judici no va poder explicar perquè el cotxe robat de la víctima, just després de l’agressió, va aparèixer a Bèlgica.

La defensa demana que l’absolguin.

El cas, que ha arribat a judici aquest dimecres, ha quedat vist per a sentència.

 

Ara Girona