radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00-21:00
Inici » Jordi Medina repetirà com a cap de llista d’ICV a Malgrat

Jordi Medina repetirà com a cap de llista d’ICV a Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 928 0

Aquest dimecres al vespre, l’assemblea de la coalició ecosocialista del municipi va decidir per consens i unanimitat escollir a l’actual regidor de la formació Jordi Medina com a cap de llista per a les properes eleccions municipals del 24 de maig .

Medina és l’únic representant de la formació al municipi veí després de les últimes eleccions, on van aconseguir un 6.15% dels vots, just després d’una crisi interna per la manca d’alcaldable.

A últim moment Medina va decidir encapçalar de nou la llista dels ecosocialistes al 2011, ja que ja havia estat regidor en diferents legislatures durant la dècada dels 90.

És per això que la formació recorda la gran experiència en política municipal i en les responsabilitat de govern, ja que el propi cap de llista va tenir responsabilitat a l’àrea d’Hisenda i a les regidories de Sanitat i Solidaritat fruit dels pactes amb el PSC de Conxita Campoy.

De cara al proper mandat, l’objectiu de la formació és impulsar una alternativa d’esquerres real al municipi prioritzant les actuacions , propostes i mesures vinculades a l’àmbit social.

Un cop anunciat el cap de llista, properament la formació farà un acte formal per donar a conèixer la composició dels integrants de la llista definitiva de la coalició .