radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Inici » Malgrat situa una zona esportiva a l’aire lliure davant de l’estació de trens

Malgrat situa una zona esportiva a l’aire lliure davant de l’estació de trens

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 652 0

El consistori ha estrenat aquests dies una nova zona per fer exercici a l’aire lliure al passeig de mar, just a davant de l’estació de trens i que complementa les altres zones que ja existeixen en a Can Campassol i Can Palomeres.

Es tracta d’una àrea esportiva dissenyada per a la gent gran, però que és oberta a tota la ciutadania. En aquest cas, davant de l’estació de tren, s’ha instal.lat una bicicleta elíptica i un banc d’abdominals.

L’Ajuntament ha comprat aquestes dues màquines per ampliar l’oferta per fer esport i salut a l’aire lliure que ja existeix al municipi. Ho ha fet com a prova pilot per veure l’acceptació que tenen aquestes zones, amb la intenció de valorar-ne l’èxit i estudiar la instal.lació de més màquines i més zones esportives.

En aquest sentit l’Ajuntament ha demanat una subvenció a la Diputació de Barcelona per col•locar nous circuits de salut i esport a la plaça de Les Puntaires, a tocar de la Plaça Rodona i també a la plaça Rossend Giol i Figuerola. Unes instal•lacions que encara no tenen data.

La Diputació ajuda a posar aquest tipus d’instal.lació. A PLF fa anys es va col•locar una area d’esports a la plaça de Joaquim Ruyra que comparteixen els infants que visiten el parc més lúdic de PLF i la gent gran, ja que es troba a tocar del Casal de l’Avi del centre.