radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Policial - Judicial Detenen el presumpte autor del robatori a RP el Nadal del 2013

Detenen el presumpte autor del robatori a RP el Nadal del 2013

COMPARTEIX-HO
, / 647 0

Segons ha pogut saber aquesta emissora, els Mossos d’Esquadra van detenir l’octubre passat al jove responsable del robatori que va patir RP, el 27 de desembre del 2013. Es tracta d’un noi, veí de Blanes que quan va robar acabava de complir 20 anys.

La policia el va identificar ja a l’estiu però no el van poder localitzar fins l’octubre. El noi va ser detingut i posat a disposició judicial que el va deixar en llibertat en càrrecs a l’espera de judici.

Segons sembla el noi va accedir al Forroll a través d’una finestra dels banys i va aprofitar la matinada per rebentar la porta de 3 sales i endur-se nombrós material informàtic (més d’una 10a d’ordinadors), cablejat i material radiofònic com micròfons, plats, reproductors de CD, sintonitzadors així com telèfons mòbils i d’altres aparells elèctric varis.

Justament, i segons ha sabut aquesta emissora, el jove va ser enxampat per utilitzar els telèfons mòbils robats, cosa que va permetre identificar-lo poques setmanes després del robatori.

Aquesta emissora, a més, ha sabut que, tot i la seva curta edat, el presumpte autor del robatori a la ràdio és un vell conegut de la policia. Només mig any abans del robatori a l’emissora, quan tenia 19 anys, el noi va ser detingut per va provocar un accident de trànsit i va marxar sense auxiliar la víctima. A banda d’això, el noi, que no té carnet de conduir, circulava begut i amb 5 menors més dins el vehicle (6 en total) quan el cotxe només tenia 2 places.

Amb aquesta detenció, la policia dona per tancada la investigació d’aquest robatori.