radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Política ERC denuncia que el govern local no té respecte per l’oposició

ERC denuncia que el govern local no té respecte per l’oposició

COMPARTEIX-HO
, / 608 0

A través del seu web local, els republicans han criticat l’actitud de l’equip de govern en l’últim ple municipal. Segons Esquerra tant PSC com ICV menystenen als partits de l’oposició dels qui, diuen, no accepten cap crítica.

Aquestes són les dues conclusions que treuen els republicans de l’últim plenari celebrat el passat divendres. La formació torna a carregar contra el govern per la convocatòria de plens ordinaris cada dos mesos. Diuen que això els limita la seva tasca de control al govern a 6 vegades l’any, i que tot i això el govern es posa “nerviós” quan l’oposició pregunta.

En aquest sentit han repassat alguns dels assumptes que els republicans van portar al plenari, com la plaga de coloms, la manca de llum, els horts urbans o el que consideren precipitació a l’hora de presentar els resultats de la campanya de detecció precoç del càncer de còlon. La formació considera que el govern respon a la defensiva i amb una actitud superba i displicent.

Ambtot els republicans afirmen que continuaran amb la seva tasca de fiscalització del govern amb la intenció de millorar el municipi a través dels plens, tot i que apunten que el govern consideri els plens un qüestió irrellevant.