radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 21:00 -21:30

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00-23:00
Home Comarcal 4 imputats i 21 actes en un nou dispositiu de control als joves que van de festa a Blanes

4 imputats i 21 actes en un nou dispositiu de control als joves que van de festa a Blanes

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 505 0

Mossos d’Esquadra de Blanes, juntament amb agents de la Policia Local i els vigilants d’Adif van establir un nou dispositiu de vigilància i control la nit del 6 al 7 de desembre a la zona de l’estació de Blanes per tal de controlar els joves que visiten la ciutat per anar de festa en aquesta ciutat.

Des del passat estiu i de forma aleatòria es munten aquests controls que bàsicament busquen vigilar de prop les desenes de joves que desembarquen a Blanes al cap de setmana per visitar la seva zona d’oci nocturn.

En una sola nit els agents van identificar a 33 joves. Fruit d’aquestes identificacions i als escorcolls policials es van localitzar quatre telèfons mòbils que constaven com a robats, pel que es va imputar els quatre joves que els portaven. 3 d’ells se’ls imputa una falta de furt i al quart un delicte per robatori amb violència.

A banda d’aquestes imputacions els agents van aixecar una 20a d’actes.

18 per tinença i consum de substàncies estupefaents a la via pública i 2 per tinença d’armes prohibides que els joves portaven a sobre, tot i que anaven a divertir-se als locals d’oci de Blanes.

També es va aixecar una última acta per la tinença d’un objecte perillós.

La coordinació i col•laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il•legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona de l’estació de Blanes com en d’altres carrers de la població sobretot en caps de setmana o jornades festives.