radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dijous, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Comarcal Desmenteixen el rumor viral de la presència d’un pederasta a Lloret

Desmenteixen el rumor viral de la presència d’un pederasta a Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 695 0

La Policia Local d’aquesta ciutat ha hagut de desmentir a través de la seva pàgina de Facebook un rumor que ha circulat els darrers dies a través de Whatsapp on s’alertava a la població que un pederasta voltava pel municipi, posant en alerta als pares.

El cos de policia s’ha vist en l’obligació de fer públic el desmentit després de les grans demandes d’informació que han rebut respecte aquest fals missatge que ha circulat amb força els últims dies. El missatge feia referència a un suposat intent de segrest d’un menor en un col•legi de Lloret de Mar per part d’un home que conduïa un tot terreny.

Amb tot, el cos dels Mossos d’Esquadra també han desmentit aquestes dades i no li donen cap mena de credibilitat, ja que tampoc hi ha cap denúncia formulada per part dels pares o personal del centre escolar.

El mateix missatge també s’ha enviat els darrers dies en altres municipis de la Costa Brava i el Maresme emprant la mateixa plataforma de missatgeria però amb petites variacions en el text.