radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25 -14:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00-15:00
Home Ràdio Palafolls La “Maria Sabatera” torna a aquest diumenge a la ràdio

La “Maria Sabatera” torna a aquest diumenge a la ràdio

COMPARTEIX-HO
, / 638 0

 

La popular presentadora es tornarà a posar al capdavant del programa més veterà d’aquesta emissora, El Despertar de PLF. Maria Fenoll, molt popular al nostre municipi, on és coneguda com a Maria Sabatera, ha estat uns mesos sense fer el programa de sardanes per problemes de salut, i ara, un cop superats, reprèn la seva tasca setmanal a RP.

La Maria, de 82 anys, presenta des dels 80 el programa de sardanes d’aquesta ràdio i gràcies al seu carisma s’ha convertit en una de les veus més reconegudes de l’emissora i seguida per centenars de persones no només de la nostra vila sinó també amb connexions per internet habituals des de Roma, València i Alemanya entre d’altres.

Així aquest diumenge, a partir de les 9 del matí, Maria Fenoll tornarà a posar-se davant dels micròfons 5 mesos després i amb la vista posada a les festes de Nadal.