radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat Mor mossèn Pere Teixidor

Mor mossèn Pere Teixidor

COMPARTEIX-HO
, / 587 0

Va ser rector de PLF i de St Genís entre els anys 2002 i 2010 i abans ho havia estat de Malgrat de Mar durant 14 anys, entre el 88 i 2002.

El rector, que actualment era adscrit a les parròquies de PLF i de Malgrat, va morir en aquesta població veïna el passat dimarts i ha estat enterrat avui també a Malgrat després de la missa exequial que s’ha fet aquest matí a la parròquia de St. Nicolau.

Mn. Pere Teixidor va néixer el 1931 a Garrigàs. Va fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona i fou ordenat prevere l’any 56. Va ser rector de Sils i en diferents parroquies de Figueres. Després de passar per parroquies petites com les d’Oix, Sant Miquel de Pera i Talaixà, va arribar a Hostalric i Cornellà de Terri. De l’any 1982 al 1988 estigué a Caldes de Malavella i Sant Andreu Salou per acabar aterrant a la parròquia on més va estar, a Malgrat.