radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Política L’Ajuntament de Malgrat remodela el seu web i incorpora un espai de transparència

L’Ajuntament de Malgrat remodela el seu web i incorpora un espai de transparència

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 700 0

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la versió renovada de la plana web del consistori que aposta per un format més actual, accessible i proper al ciutadà. Una de les grans apostes d’aquest canvi és oferir als ciutadans tota la informació sobre la gestió municipal, que es pot consultar a l’apartat de Transparència. I és que el mateix dia que el govern espanyol posava en marxa un web amb informació general de l’administració central, com sous públics o subvencions, l’Ajuntament de Malgrat ha posat en marxa un web similar, però de la informació local.

Aquest nou apartat s’inclou els sous dels responsables polítics i dels alts càrrecs de l’Ajuntament. Així sabem que els regidors malgratencs costen a les arques municipals prop de 350 mil € l’any, i que qui més cobra és l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, amb un cost de 70 mil € anuals, seguit per dos regidors socialistes que costen 40 mil€.

 

Cost total de cada regidor municipal (font: ajmalgrat.cat)

A més es pot consultar l’organigrama complet del consistori, l’evolució del deute i dels pressupostos i una descripció de les subvencions que es donen des del consistori on es destaca que el consistori destina el mateix, uns 54 mil €, en subvencions a tercers en esports que en acció social.

Més enllà d’aquest apartat, el nou web compta amb una estètica neta, clara i entenedora, adaptada a les noves necessitats dels ciutadans, lluny del disseny vigent fins ara.

Des de la plana principal es dóna accés a tots els perfils de l’Ajuntament a les principals xarxes socials i la possibilitat de compartir els continguts. Una altra de les novetats és que permet incorporar vídeos. A més, l’agenda d’activitats de Malgrat és més visual i atractiva que fins ara.

A banda de poder fer tràmits en línia i l’accés al taulell d’anuncis, el nou web també inclou el currículum dels càrrecs electes, i incorpora el castellà i l’anglès com a idiomes de consulta.