radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Divendres, 18:00-19:30
Home Societat Un caçador mor d’un tret d’un company a Fogars

Un caçador mor d’un tret d’un company a Fogars

COMPARTEIX-HO
, / 624 0

L’home ha mort aquest dissabte a les onze del matí després de rebre un tret accidental d’un company de caçaria mentre feien una batuda de senglars dins del terme municipal de Fogars de la Selva. La víctima és un veí de Barcelona de 46 anys.

Segons expliquen alguns mitjans, els fets han succeït a la zona del Molinot, un espai de difícil accés al Parc Natural del Montnegre. La víctima anava amb un grup de caçadors quan un dels seus companys l’ha confós amb un animal i l’ha disparat.

La bala ha impactat a la cama de la víctima i li hauria afectat l’artèria femoral.

 

Fins al lloc dels fets s’han traslladat tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, Bombers i efectius del SEM, que no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos han assegurat que tot apuntaria que es tracta d’una mort accidental.