radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Home Esports Èxit de participants del 20è Cros de Malgrat

Èxit de participants del 20è Cros de Malgrat

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 573 0

 

Uns 500 atletes van participar ahir en les tretze curses organitzades dins la 20a edició del Cros Vila de Malgrat,que es fa coincidint amb la Festa Major de St Nicolau de Malgrat i que és la sisena jornada del Circuit Gironí de Cros.

Les proves es van fer en un circuit dur pels boscos de la muntanya de Santa Rita, amb una intensa pujada i ple de giravolts.

El guanyador absolut en categoria masculina va ser l’atleta del Club Atletisme d’Igualada, Ivan Zarco, que es va imposar en la cursa conjunta de Promesa i Sènior Masculí després d’una llarga lluita amb l’atleta Mohamed Azzouz i l’actual campió del Gran Premi,el corredor del Lloret Hamid Kabouri.

Justament el lloretenc va ser qui va dominar la primera volta mantenint-se uns metres per davant dels seus competidors, amb solvència també durant la segona volta, quan els altres dos atletes el van atrapar i superar en la tercera i última volta. Els tres, però van ser els protagonistes del podi masculí.

En noies, l’atleta promesa, Anna Quílez, del Lloret, es va apuntar una nova victòria sense gaire dificultat en aquesta prova inclosa dins el circuit gironí. La segona posició va ser per a la veterana atleta del Barcelona Atletisme, Àngeles Rodríguez, i la tercera plaça per la guanyadora sènior, Rosa Matamala (del Banyoles).

Amb el cros i d’altres activitats es va culminar ahir les diferents activitats que s’han fet a Malgrat entorn a la seva festa major de St. Nicolau que han tingut una bona participació, en general, i especialment les activitats més populars com els correfocs, el mercat del dissabte o la trobada de gegants.

 

Diari Girona /Ràdio Palafolls