radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Blanes inaugura el Nadal amb el pessebre monumental i l’encesa de la decoració

Blanes inaugura el Nadal amb el pessebre monumental i l’encesa de la decoració

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 636 0

La passada setmana la ciutat va donar el tret de sortida de les festes amb la inauguració del pessebre monumental de l’Ajuntament, coincidint amb l’encesa dels llums de Nadal que decoren la façana de l’edifici consistorial, així com la il•luminació que s’ha instal•lat en alguns carrers del municipi.

El mal temps va obligar a traslladar l’acte a la sala de plens on, es van fer diferents intervencions a càrrec d’alguns dels mateixos alumnes que han dissenyat el pessebre. I és per segona edició consecutiva, el pessebre monumental ha estat dissenyat i elaborat per una seixantena d’estudiants de l’Institut Serrallarga, del Cicle Formatiu de grau mitjà de Comerç i del CF de grau superior de Màrqueting Comercial Turístic i Cultural.

Així comença el període nadalenc a la ciutat, on es faran una 70a d’activitats gràcies a l’Ajuntament de Blanes i els comerciants que han unit esforços per a la campanya La Màgia del Nadal t’espera, el que es fa difusió de les activitats previstes aquests dies a Blanes.

Una de les principals novetats de les festes de Nadal serà que la Fira de Sant Tomàs, del 21 de desembre, enguany se celebrarà durant dos dies, el cap de setmana dels dies 20 i 21. La Fira de Sant Tomàs és un mercat que compta amb una tradició centenària, i originàriament es dedicava a la venda de bestiar i eines per treballar al camp.

Amb el pas del temps, ha anat incorporant productes més contemporanis, i actualment ha esdevingut una fira comercial enfocada al producte nadalenc amb la que es pretén revitalitzar el comerç del municipi.

L’altre novetat serà la posada en marxa del Parc de Nadal, un recinte lúdic adreçat especialment al públic infantil i juvenil, que s’instal•larà al recinte firal de l’antic pavelló d’esports del 27 de desembre al 4 de gener. Així es recupera la idea del Saló de la infància que es feia a la ciutat als anys 90.