radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Pineda arranjarà el passeig marítim del Poblenou

Pineda arranjarà el passeig marítim del Poblenou

Comarcal Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 459 0

 

El darrer ple de l’Ajuntament ha aprovat l’expedient per arranjar el Passeig Marítim, al tram de Poblenou, per un import de 350 mil €. El punt va ser aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern del PSC, i del PP i 100xCent per Pineda. CiU i ERC-Junts per Pineda es van abstenir.

Les obres d’arranjament es faran en el tram entre el Rierany dels Frares i el Rierany del Correu. Ara s’han aprovat les clàusules administratives per dur a terme les obres i s’ha obert el període de presentació de propostes per a les empreses que vulguin dur a terme els treballs.

El projecte vol arranjar aquell tram de la façana marítima, sense acabar fent una urbanització definitiva. Així es remodelarà l’espai, que tindrà zona per a vianants, zones verdes, carril bici, i també un vial de pas de vehicles, però amb accés restringit.

El consistori espera que l’Estat faci les expropiacions de les finques privades que hi ha en aquest tram de façana marítima pe acabar de completar la urbanització definitiva. Unes expropiacions, d’uns 10 milions d’€, que el Ministeri ja ha anunciat que de moment no farà.

Per això, l’Ajuntament de Pineda es farà càrrec d’adequar una part de l’obra i evitar la seva degradació i hi destinarà 350.000 del pressupost de l’any que ve. L’objectiu és tenir les obres acabades abans de l’estiu de l’any que ve.