radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Societat Lloret il•luminarà 56 espais i carrers per Nadal

Lloret il•luminarà 56 espais i carrers per Nadal

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1208 0

A partir d’avui Lloret de Mar encendrà la decoració nadalenca que s’ha instal•lat en 56 espais i carrers públics, coincidint amb els principals carrers i barris de Lloret.

Per primera vegada s‘han incorporat quatre nous edificis públics. Es tracta de les oficines de turisme, la Casa de la Cultura i el Mercat Municipal, que per aquestes dates tenen més afluència de públic.

El consistori es gastarà prop de 72 mil € més IVA per llogar aquestes llums de Nadal. En el plec de condicions del concurs públic es demanava prioritzar l’estalvi energètic, incorporant enllumenat de LEDs, sense cap element incandescent. També es demanava una millora estètica amb l’aportació de nous llums –de fet, més del 90% són elements nous- i menys contaminació lumínica.

D’aquests nous elements que lluiran a partir d’avui, alguns d’ells són amb volum, és a dir, tridimensionals com els que es poden veure al carrer de Sant Pere, un dels més comercials de la vila.

Aquesta acció té l’objectiu d’ambientar i fer més atractiva la població per les festes nadalenques per tal d’incentivar i promocionar el comerç local, i l’activitat econòmica del municipi.

La il•luminació de Nadal de Lloret estarà en marxa des d’avui i fins passades les festes.