radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Esports 5000 persones participaran a Blanes dels Campionats Comarcals de Futbol Sala

5000 persones participaran a Blanes dels Campionats Comarcals de Futbol Sala

COMPARTEIX-HO
, / 410 0

 

La Ciutat Esportiva serà aquest proper cap de setmana llarg la capital catalana del futbol sala a través de la quarta edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base d’aquest esport, que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com altres estaments i entitats.

Segons la federació, es calcula que la competició esportiva aplegarà a Blanes una afluència d’uns 5.000 espectadors, donada la seva transcendència.

En total, hi haurà 12 seleccions participants; 11 provenen d’arreu de Catalunya, i la dotzena és d’Andorra. Tot plegat suposa un total de 648 jugadors i jugadores, a banda dels 162 membres del cos tècnic. Al llarg dels dos dies, diumenge i dilluns, en què tindrà lloc la competició, les pistes de la Ciutat Esportiva Blanes allotjaran 85 partits de diferents categories: benjamí, aleví, infantil i cadet, tant en categoria masculina com femenina.

Diumenge es farà la fase de grups tant al matí com a la tarda, mentre que la fase final tindrà lloc el dilluns al matí. Una vegada s’hagin jugat totes les finals, la competició es tancarà amb l’acte de lliurament de trofeus als quatre millors classificats de cadascuna de les cinc categories participants.