radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Malgrat celebra St Nicolau aquest cap de setmana

Malgrat celebra St Nicolau aquest cap de setmana

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 704 0

 

Es la Festa Major del municipi veí que de nou torna a concentrar diferents activitats des de divendres i fins dilluns. De fet divendres és festiu a Malgrat i les activitats previstes estan dirigides sobretot als més petits amb un espectacle de Circ, la projecció de la pel•lícula “Gru, el meu dolent preferit” o la planificació d’activitats esportives com els 3 x 3 de futbol sala i de bàsquet. La jornada acabarà amb la projecció del documental sobre la Festa dels Empestats, en el que es repassa com es prepara i com es desenvolupa aquesta activitat que es celebra en l’altra gran festa del municipi a l’estiu.

Dissabte és dels dies més forts de la festa amb el tradicional mercat de St Nicolau que es desenvolupa pels principals carrers del centre amb desenes de paradetes d’artesania i de Nadal. També hi haurà la trobada de gegants, els versots dels diables, el correfoc al vespre i el concert i ball amb l’orquestra Montecarlo.

Diumenge torna a ser una jormada encarada als més petits i joves amb inflables , el correfoc infantil i la cercavila de bestiari.

Dilluns, que també és festiu, la programació de la Festa Major incorpora el cross de Malgrat, la tradicional Fira del Disc o l’aplec de la Sardana que es va haver de suspendre fa unes setmanes per culpa de la pluja. L’Aplec arriba a la 40a edició.

Al web de RP hi podeu consultar tota la programació de la Festa Major de St Nicolau de Malgrat.