radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Esports El sènior perd de 3 punts contra el Porqueres

El sènior perd de 3 punts contra el Porqueres

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 540 0

La intensitat del partit es demostra en el marcador final; 57 a 60. Només 3 punts van deixar al PLF sense la victòria davant d’un equip superior, el Porqueres que es va veure sorprès pels palafollencs. Els nois de Jordi Batlle van competir fins al final, per la victòria es va escapar del Palauet. El proper partit també serà complicat, ja que jugaran contra el Palafrugell que són 2ns a la taula.

El sots 21 també va caure a la pista del Llagostera, 70 a 60. 9a derrota de la temporada, que castiga als palafollencs a la 12a plaça de la lliga a l’espera de rebre al Palauet al Nou Caules que és el 13è.

El cadet masculí va passar per sobre del cuer de la taula, el Nou Caules; 98 a 36. L’equip palafollenc esta en una còmode 8a plaça i aquest cap de setmana viatjarà fins la pista del Sils, que són els segons classificats.

El cadet femení aquesta setmana tampoc ha gunyat. No ha pogut superar al Blanes; 62 a 53. Les de la Selva són liders de la classificació i les de casa no van poder amb un equip que de moment no ha cedit cap partit.

Les noies del PLF són 5s i aquesta setmana jugaran contra les 4s, la Vall d’en Bas, pel que podrien escalar posicions. De tota manera, les de la Garrotxa tenen un partit menys.