radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política Francesc Alemany repetirà com a cap de llista d’ERC a les eleccions de l’any que ve

Francesc Alemany repetirà com a cap de llista d’ERC a les eleccions de l’any que ve

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 613 0

 

Els republicans ja han escollit el seu alcaldable pels comicis locals del mes de maig. Serà Francesc Alemany, que repetirà per 2a vegada al capdavant de la llista d’Esquerra. Ho farà després d’aconseguir els millors resultats de la formació en les últimes eleccions municipals del 2011, quan van aconseguir un 15% dels vots emesos, passant a ser la 3a formació del consistori rere el PSC i el PP amb 2 representants.

Alemany, que va ser l’única candidatura que optava a encapçalar la llista electoral d’Esquerra, va ser escollit en una assemblea de militants i simpatitzants de la formació la setmana passada, just a falta de mig any per a les eleccions municipals.

El candidat explica que entoma el repte de confeccionar una candidatura àmplia des d’un punt de vista ideològic i programàtic. Diu que volen aconseguir una candidatura alternativa a 30 anys de mandats socialistes.

En aquest sentit parla d’una nova manera de fer polítiques urbanístiques o d’entitats.

Alemany, de 41 anys i llicenciat en Geografia i Història, va entrar al consistori en les últimes eleccions i des de llavors és el portaveu dels republicans al consistori palafollenc.

De moment la candidatura d’Alemany és l’única que s’ha donat a conèixer. La resta de formacions locals encara no han triat el seu candidat o bé encara no ho han fet públic. Tot i que s’espera que en les properes setmanes d’altres partits comencin a fer rutllar la maquinària electoral.