radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Comarcal El Gran Recapta arriba aquest cap de setmana també al Maresme

El Gran Recapta arriba aquest cap de setmana també al Maresme

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 679 0

 

Es tracta d’una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte està impulsada pel Banc dels Aliments i el seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col•laboració continuada amb els Bancs d’Aliments durant tot l’any.

Els dies 28 i 29 de novembre milers de voluntaris es mobilitzaran per recollir les donacions a diferents supermercats . Els principals aliments que es necessiten són llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones i amb una llarga caducitat.

Mitjançant el conveni signat entre el Consell Comarcal i el Banc dels Aliments, tota la recollida que es faci al Maresme es guardarà en les instal•lacions del consell des d’on s’anirà distribuint a les entitats de cada municipi que seran les encarregades de fer-los arribar a les famílies més necessitades. Aquesta és una novetat respecte a edicions anteriors en les quals es centralitzava l’emmagatzematge i distribució a Barcelona. Fent-ho a nivell comarcal, s’estalvien recursos i s’assegura una distribució més ràpida.

Tant el Consell Comarcal com el Banc dels Aliments animen la població a participar els dies 28 i 29 de novembre en el Gran Recapte 2014.

En aquest sentit, com ja va passar l’any passat, a PLF no hi ha cap centre de recollida i els que hi vulguin participar caldrà que es desplacin fins a supermercats i hipermercats de Malgrat, Blanes o Tordera.

Es pot consultar els centres de recollida al web granrecapta.com