radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » El cadet femení de bàsquet guanya i ja és 3r

El cadet femení de bàsquet guanya i ja és 3r

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 695 0

 

L’equip, que es de segon any, s’aprofita d’aquesta circumstància i no té problemes per imposar-se als equips de primer any. És el que li ha passat añ Montessori Palau que no ha pogut aturar a les palafollenques al Palauet. Al final 72 a 26, 6a victòria del cadet femení del PLF que es situa 3r a la lliga. La propera jornada jugaran a la pista de les líders de la classificació; el Blanes, que encara no han perdut cap dels 8 partits jugats fins ara.

Els seus homòlegs masculins han perdut a la pista del 3r classificat, el Palafrugell 72 a 39. Així el cadet és 12è a la classificació amb 2 victòries. A la propera jornada jugaran a casa i ho faran contra el cuer de la taula; el Nou Caules, que encara no ha sumat cap victòria.

El sots 21 no acaba de trobar el camí de la victòria i aquesta setmana ha caigut a la pista del Torroella de 20 punts: 72 a 52. Una derrota que manté als locals a la part baixa de la taula . Són 11s de 14 equips amb 1 victòria. Aquest cap de setmana jugaran al Palauet contra el Llagostera, que són 6s a la taula amb 4 victòries en el que va de campionat.

El sènior no ha pogut encadenar la 3a victòria consecutiva i ha perdut a la pista del Castelló de 3 punts; 57 a 54. Bon partit dels palafollencs que continuen amb la seva progressió tot i encara cal afinar alguns aspectes. Ara són 13s a la taula amb 4 victòries i la propera jornada jugaran contra el Porqueres, 7s amb 5 victòries i 5 derrotes en el present campionat.