radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Esports L’Amateur es retroba amb la victòria

L’Amateur es retroba amb la victòria

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 751 0

Després de l’ensopegada de l’última jornada, quan va cedir els primers punts del campionat després d’empatar contra el Blanes, l’Amateur s’ha retrobat amb la victòria. Ha estat per la mínima, 0 a 1, al camp del Maçanet. El gol dels palafollencs l’ha marcat Parera al minut 14. Un gol que val 3 punts, i que ajuden al PLF a escapar-se al cap`davant de la lliga amb 34 punts de 36 possibles. L’equip és líder a 6 punts del 2 classificat, l’Anglès que ha perdut aquesta jornada per 0 a 3.

Aquest proper cap de setmana jugarà a casa contra el Vilartagues, 14è a la lliga.

El cadet va caure al camp del St Feliu per 4 a 3. Sergi va avançar al cadet al minut 8 i Ayoub va marcar el segon després que els gironesos aconseguissin empatar. Oscar va marcar el 3r gol dels palafollencs que no va ser suficient per superar els 4 gols marcats pel St Feliu.

El cadet continua sense sumar cap punt i és 15è a la taula. La propera cita serà al municipal de PLF contra el Lloret, 8s a la classificació amb 13 punts.

Per últim, l’Aleví també ha perdut aquesta setmana al camp del Vilobí per 4 a 2. Aitor va ser l’autor dels 2 gols locals, un al minut 31 i l’altre al 41, però no van servir per que els palafollencs aconseguissin la victòria. Ara l’equip és 11è amb 7 punts. Aquesta setmana jugaran contra el Lloret , que és 13è amb 5 punts i que ve de perdre aquesta última jornada.