radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Policial - Judicial La nova caserna acull demà un taller d’autodefensa per a dones

La nova caserna acull demà un taller d’autodefensa per a dones

COMPARTEIX-HO
, / 710 0

Aquest dissabte a les 16 h a la nova comissaria de policia s’impartirà un nou curs d’autodefensa per a dones coincidint amb els actes de celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Aquest taller l’organitza la Policia Local de PLF amb la intenció de facilitar a les dones eines i recursos que li permetin conèixer com reaccionar davant situacions de perill o d’intimidació. Ernest Ferràndiz, l’agent local que impartirà el curs, explica que el més important és la prevenció

El curs es dividirà en una part teòrica i una altra de pràctica i s’hi poden apuntar dones de qualsevol edat i condició física.

Amb aqueta proposta la policia local se suma a la iniciativa de commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere que se celebra el proper dia 25.

A PLF ja s’ha fet una activitat de conscienciació per a joves de l’Institut de la Font del Ferro la setmana passada que volia reflexionar sobre un nou context per a la violència de gènere des de la vessant del control de la parella a través de les noves tecnologies i xarxes socials com Whatsapp o Facebook.

Amb la proposta de demà es vol donar eines per a la violència de gènere més física i expressada amb una possible agressió.

Després de les activitats de l’institut i de demà a la caserna, encara quedarà un darrer acte dins la commemoració del Dia Contra la violència de Gènere a PLF. Serà aquest proper divendres, dia 28, quan hi haurà un espectacle a càrrec d’Assumpta Mercader i Núria Bruta que en to irònic tracta l’actualitat de les relacions personals.

Es tracta de l’espectacle: Relacions, liposuccions i altres embolics que a més comptarà amb un sopar a càrrec a un preu de 10 euros. Els interessants han d’inscriure’s abans de dimecres al Casal de la Dona.