radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Cultura La Mostra Gastronòmica de PLF arriba encara amb entrades a la venda

La Mostra Gastronòmica de PLF arriba encara amb entrades a la venda

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 765 0

Aquest vespre el casal de l’avi del centre tornarà a acollir aquest certamen gastronòmic de la nostra vila, a la que es donen cita 8 restaurants palafollencs que cuinen 2 plats cadascun. Tots aquests plats es poden tastar per 30€ i acompanyats per cava Castell de PLF i les postres típiques de la Mostra, els palauets tant de xocolata, nata o crema.

En aquesta edició de la mostra, la 7a, no s’han esgotat les entrades, com era habitual fins ara. S’han venut 130 entrades de les 180 previstes en un principi. Això implica que l’organització encara permetrà la venda d’algunes entrades durant aquest divendres al Cafè de PLF. Com a màxim hi haurà 140 comensals aquest vespre al casal de l’avi del centre, que acollirà la mostra per 3a vegada. Ho ha explicat Anna Rovira de l’àrea de comunicació i cultura de l’Ajuntament.

Sigui com sigui, tot és a punt per la cita culinària d’avui que comptarà amb la cuinera Ada Parellada com a madrina del certamen. Parellada es suma a la llarga llista de personalitats de la cuina catalana que han presidit alguna de les edicions de la mostra gastronòmica de PLF, com ara Carme Ruscalleda o els germans Roca entre d’altres.

Tot i l’èxit de les 7 edicions fetes fins ara, l’organització ja es planteja canvis de cara a l’any que ve. Rovira apunta a canvis tant de data com de format.

El certamen vol posar en valor l’oferta de restauració de la nostre vila alhora que es reconeix la tasca dels restaurants locals en la promoció de PLF. A més també es vol reivindicar els productes de temporada i de proximitat.

A les 21h del vespre s’obriran les portes del casal de l’avi, que des d’aquest matí s’està transformant per poder acollir a tots els comensals que participaran a l’edició d’enguany