radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Esports El sènior de bàsquet encadena la segona victòria consecutiva

El sènior de bàsquet encadena la segona victòria consecutiva

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 520 0

Va ser dissabte al Palauet i contra el St Feliu i de manera solvent; 65 a 46. Una victòria que injecta moral a l’equip ja que els gironins són 6s a la taula, molt per sobre que els locals que ara són 12s. A més és la 2a victòria consecutiva de l’equip palafollenc, que aconsegueix igualar el seu balanç de la temporada. Ha jugat 8 partits fins ara dels quals n’ha guanyat 4 i perdut els altres 4.

La propera jornada jugaran contra els 13s, el Castelló a la pista dels empordanesos.

El cadet femení també ha guanyat aquesta setmana i ho ha fet a la pista del Salt; 32 a 81. Les noies estan imparables i ja són 4a a la taula amb 5 victòries i 3 derrotes. Aquest cap de setmana jugaran a casa contra el Montessori Palau de Girona, que són 9s.

La creu de la jornada l’hem de buscar a la categoria Sots 21. L’equip palafollenc ha caigut a casa contra l’Onyar 47 a 71. Els gironins són 4s a la taula i no van tenir pietat dels palafollencs que són 11s amb només 1 victòria en els 8 partits jugats. El proper desplaçament del sots 21 és dels complicats per que jugaran contra el Torroella, 3s a la taula.

El cadet masculí ha descansat aquesta jornada i no jugarà fins aquest cap de setmana. Ho faran contra el Palafrugell, que també és 3sr a la taula amb 5 victòries i un partit més que els palafollencs que ara són 10s amb 2 victòries i 4 derrotes.