radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Política Podemos celebra a PLF una trobada per parlar de Sanitat

Podemos celebra a PLF una trobada per parlar de Sanitat

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 643 0

 

Aquest dissabte, Can Batlle acollirà la 2a assemblea de Podemos Sanitat de Catalunya. Una trobada a nivell català que busca posar les bases del que seran les seves propostes entorn a aquesta matèria. A l’ordre del dia de la trobada en destaca la voluntat de presentar al Parlament català el manifest Pel dret a la salut, juntament amb una 30a d’entitats de defensa de la sanitat pública. I és que la formació considera que el govern català està aplicant retallades infames i que, juntament amb el PP, està convertint els ciutadans de Catalunya en esclaus de grans empreses i corporacions.

Precisament un altre dels punts que tractaran a l’assemblea de dissabte és el suposat intent de mercantilització de la sanitat a través de diferents acords i tractats com el Visc+ o Tractat Transatlàntic per el Comerç i la Inversió entre Europa i els EEUU. Dos exemples que segons Podemos podiren afectar negativament la sanitat pública, pel que dissabte volen exposar en que es traduirà en matèria sanitària aquests tractats i acords.

A Can Batlle, la formació liderada a nivell general per Pablo Iglesias, també vol elaborar, o almenys iniciar, un esborrany del que acabarà sent el programa sanitari. Es vol treballar a través de col.laboracions per acabar plasmant diferents propostes per recuperar la salut pública i millorar l’Atenció Primària.

L’assemblea de Podemos de Sanitat a Catalunya es farà dissabte a Can Batlle amb una durada aproximada de 2 hores, a partir de les 11 del matí.

La participació és oberta a tothom tot i que es recomana confirmar l’assistència prèviament per Facebook o correu electrònic.