radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Conveni per que discapacitats facin tastets d’oficis al Consistori

Conveni per que discapacitats facin tastets d’oficis al Consistori

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 819 0

Des d’aquesta setmana i fins a finals de curs, en Raul, un jove de PLF amb discapacitat física i psíquica estarà dos matins per setmana atenent a la recepció del MiD, ja sigui donant la benvinguda als visitants com atenent les trucades del centre.

D’aquesta manera coneix de primera mà el que suposa aquesta feina.

En Raul és alumne de l’escola Especial Horitzó i és el primer estudiant de participar en aquesta experiència que s’ha posat en marxa aquesta setmana gràcies a un conveni entre aquest centre especial d’educació i l’Ajuntament de la nostra vila.

En Raul en explica quina és la seva feina al MiD i fins quan estarà en aquest lloc de treball.

Un conveni per a que els alumnes d’aquesta escola i que siguin de PLF puguin participar de tastets d’oficis en diferents llocs de treball del consistori a mode de pràctiques. Així ara s’està estudiant la incorporació de nous alumnes del centre en d’altres departaments del consistori. Caldrà, però, avaluar quins són els llocs més factibles i també el candidat ideal per fer les tasques corresponents de cada lloc.

En Raul està dos dies per setmana al MiD i la seva tasca està assistida tant per un tutor del centre educatiu i també per una contrapart de l’Ajuntament de PLF.