radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Política Ràdio Palafolls seguirà el 9N amb una programació especial

Ràdio Palafolls seguirà el 9N amb una programació especial

COMPARTEIX-HO
, / 755 0

Aquesta emissora serà present durant la jornada participativa del 9N. Ho farà informant puntualment a través de les seves xarxes socials sobre el desenvolupament de les votacions al nostre municipi. Així informarem de l’obertura de les urnes a primera hora del matí, de les possibles incidències, del ritme de participació i del desenvolupament general de la jornada. A les 8 del vespre, la informació prendrà cos en un programa especial que des del propi institut anirà explicant l’escrutini de les butlletes , amb entrevistes a l’ANC, als polítics locals i comarcals per saber que n’opinen del desenvolupament de la jornada, de la participació i dels resultats.

El focus d’interès estarà en el què passi a PLF, però també amb especial atenció als escrutinis dels municipis veïns.

A més, connectarem en directe amb el Centre de Premsa a BCN on es centralitzaran les dades principals de la jornada i seguirem les compareixences.

Tot plegat des de les 8 de la tarda i fins al vespre en directe des del propi gimnàs de l’Institut de PLF.