radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Esports El sènior de bàsquet guanya el seu segon partit

El sènior de bàsquet guanya el seu segon partit

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 327 0

 

Fa unes setmanes un dels jugadors de l’equip assegurava a RP que només era qüestió de temps que arribessin els bons resultats. Aquest cap de setmana l’equip ha aconseguit la seva 2a victòria del campionat. Ha estat al Palauet i contra el Cornellà de Terri, 61 a 53. La victòria els permet escalar posicions a la taula, tot i que encara són a la part baixa, en concret a la 13a posició. Poden continuar escalant aquest proper cap de setmana si guanyen al Farners que són 12s.

En canvi el Sots21 ha caigut una nova jornada i ja és l’únic equip de la categoria que encara no coneix la victòria en els 6 partits disputats fins ara. L’última derrota ha estat a casa contra el Figueres repetint el marcador del sènior, però al revés: 53 a 61 a favor dels empordanesos. El PLF és 11è a la taula i la setmana que ve se les haurà de veure amb el desè classificat; l’Olot, que suma dues victòries.

El cadet tampoc ha tingut sort aquesta setmana i ha caigut contra el PalamósB; 63 a 54. Els locals són 9s amb 2 victòries i 2 derrotes. La propera jornada també jugaran contra un equip de Palamós; el Vedruna, que són líders de la competició amb només 1 derrota en les 5 jornades disputades.

El cadet femení, per contra, és l’equip més fort del club. Aquesta setmana ha passat per sobre del St Narcís: 78 – 25. És la 3a victòria de l’equip que és 4t a la taula amb possibilitat d’atrapar als 3s la propera jornada, ja que l’equip jugarà a la pista del Fornells, 3r amb 4 victòries.