radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25-14:00
Home Societat Un ferit lleu després de bolcar el seu cotxe prop del camp de futbol de PLF

Un ferit lleu després de bolcar el seu cotxe prop del camp de futbol de PLF

COMPARTEIX-HO
, / 644 0

Ahir al migdia un vehicle que circulava per la carretera que uneix PLF amb Tordera pel polígon d’en Puigverd va sortir de la via bolcant de forma espectacular prop del camp de futbol de la nostra vila.

Segons expliquen fonts policials, el vehicle circulava per aquesta via, quan va apartar-se a la dreta per deixar passar un altre vehicle que venia en direcció contrària. Llavors les rodes haurien sortit de la zona asfaltada i el conductor hauria perdut el control del vehicle, que va acabar bolcant al voral del propi camí.

IMG-20141023-WA0000-02

Segons sembla es tracta d’un conductor novell que no va poder controlar el vehicle, un 4×4 de grans dimensions, tot i que les mateixes fonts policials apunten que no circulava a gran velocitat.

El conductor va patir ferides lleus i va ser traslladat en ambulància a l’hospital de Calella.

El sinistre, que va obligar a tallar la carretera durant les tasques de recat i de retirada del vehicle, va mobilitzar a la Policia Local, a una ambulància del SEM i dues dotacions dels bombers, que es van encarregar de rescatar al ferit i de retirar el cotxe que va quedar bolcat al voral del vial.