radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Societat Un nou tall deixa sense llum el barri de St lluís durant 45 min

Un nou tall deixa sense llum el barri de St lluís durant 45 min

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 587 0

 

La nit de dissabte i diumenge el barri va tornar a quedar a les fosques per culpa d’una incidència a la xarxa.

Segons explica Endesa, a quarts de 12 de la nit de dissabte es va desconnectar una de les línies aèries que dóna servei a St Lluís. Això va deixar més d’un miler d’abonats sense servei durant uns ¾ d’hora, el que van trigar a poder connectar la xarxa a d’altres línies mentre es reparava els elements afectats.

D’aquesta manera el barri de St Lluís és la zona que concentra més incidències elèctriques de la nostra població.

Aquesta aturada en el subministrament arriba en ple debat sobre el tancament del centre de manteniment que l’empresa Cobra tenia a PLF i que dóna servei a la nostra vila i a tota la zona. L’empresa, subcontractada per Endesa, ha decidit tancar aquest centre i que el manteniment de les línies la portin els centres de Begur i les Franqueses del Vallès. Els municipis ja han criticat aquesta decisió i s’han reunit amb Endesa per demanar-li que es mantingui el centre de PLF per garantir una ràpida actuació en les incidències.

Per la seva banda Endesa només es va comprometre a fer valer el temps màxim de primera intervenció que per contracte entre la companyia i Cobra és d’una hora.

La polèmica sobre aquest tancament i la proposta d’acomiadament de 3 dels 4 treballadors, arribarà al Parlament de Catalunya de la ma d’ICV que ha presentat una proposta de resolució perquè el tancament del centre de treball de Cobra a Palafolls no afecti la qualitat del servei a la població ni al comerç ni el turisme de la zona de la Selva Marítima.