radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Esports El sènior torna a caure a la pista del Vilablareix

El sènior torna a caure a la pista del Vilablareix

COMPARTEIX-HO
, / 566 0

Els gironins són un dels equips més ferms d’aquest inici de la temporada i ho han demostrat aquesta setmana guanyant solventment al PLF per 91 a 54. Una derrota que manté als locals a la part baixa de la classificació, després de les primeres 5 jornades en la que han guanyat 1 partit. Tampoc serà fàcil el proper partit de l’equip, previst per aquest cap de setmana al Palauet i contra el Cornellà de Terri, 3r classificat a la general.

El sots-21 tampoc ha tingut sort i és que una setmana més s’han quedat a les portes de la victòria. Aquest dissabte han perdut a la pista del Cassà de 3 punts; 49 a 46.

Nova derrota, la 5a, que els condemna a la 12a plaça de la taula a l’espera de rebre aquest dissabte a l’Escolàpies de Figueres, 8s a la taula amb 2 victòries i 2 derrotes.

L’única alegria del club, l’ha donat el cadet que ha guanyat amb solvència al Blanes C de 37 punts; 73 a 36. La segona victòria de l’equip que és ara 7è a la classificació. La propera jornada jugarà contra el Palamós, que és 8è a la classificació. Aquest partit serà al Palauet de PLF.