radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat estudia multar als voluntaris de la campanya #Paísgroc que van plastificar elements locals

Malgrat estudia multar als voluntaris de la campanya #Paísgroc que van plastificar elements locals

COMPARTEIX-HO
, / 686 0

Divendres de la passada setmana molts elements públics com monuments, fanals o bancs van aparèixer plastificats amb un plàstic de color groc. Era una acció emmarcada dins la campanya pro consulta #Paísgroc. Es tracta de part de la campanya unitària Ara és l’hora, que defensa el dret a decidir i que compta amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural i que consisteix a vestir de color groc tants llocs com sigui possible per fer visible les ganes de votar.

La brigada municipal, però va retirar ràpidament aquestes cintes grogues que eren ben visible en diferents punts del poble.

Dies després l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy assegurava a l’emissora municipal, que s’estudiaria multar als responsables de la campanya imputant-los almenys les despeses corresponents al desmantellament dels plàstics grocs. Campoy critica que s’ocupin espais públics sense autorització i que això comporti despesa municipal.

Davant d’aquest anunci, i segons explica ERC, els voluntaris que han participat en la campanya #paisgroc han fet arribar un ram de flors grogues a l’alcaldessa com a resposta al que consideren coaccions fetes per l’alcaldessa.