radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Calella acollirà els Special Olympics de Catalunya aquesta tardor

Calella acollirà els Special Olympics de Catalunya aquesta tardor

COMPARTEIX-HO
, / 855 0

L’Ajuntament de Calella ha signat un conveni amb l’Agrupació esportiva Special Olympics Catalunya, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts psíquics i la Fundació Agbar per a la realització dels Jocs Special Olympics a la ciutat aquest any,que se celebraran del 30 d’octubre al 2 de novembre de 2014 a Barcelona i Calella,

Del conveni se’n desprèn que l’empresa AGBAR,Aigües de Barcelona aportarà 40.000€ per tal que es pugui fer aquests jocs olímpics de persones amb discapacitat

Les parts es comprometen a consolidar Calella com un referent de l’esport i especialment el de les persones amb discapacitat intel•lectual, ja que la ciutat serà la seu de 9 competicions esportives, acollirà l’acte d’arribada de la torxa i la clausura, oferirà l’allotjament i tindrà el Village olímpic, i s’hi faran programes de salut i voluntariat.

També s’inclou en el conveni la descripció de les necessitats d’infraestructura, instal•lacions esportives, espais i logística que proporcionarà Calella per a la realització dels Jocs.

Entre els punts del conveni també hi ha el de celebrar un nombre important d’activitats paral•leles als Jocs com actes i cerimònies, que converteixin aquest esdeveniment en un projecte obert a tota la ciutadania.