radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Mobilitat CiU considera una presa de pèl els pressupostos de l’Estat per a Girona

CiU considera una presa de pèl els pressupostos de l’Estat per a Girona

COMPARTEIX-HO
, / 607 0

El diputat dels nacionalistes al Congrés per Girona, Jordi Xuclà, ha assegurat que el projecte de pressupostos de l’Estat per al 2015 al territori són “una presa de pèl espectacular”. Per al diputat, l’executiu estatal no només fa “fantasia pressupostària” amb l’N-II i creu que els milions pressupostats per als trams nord d’aquesta carretera “no s’hauran invertit” quan acabi el 2015.

Deixant de banda la nacional, Jordi Xuclà també critica que més enllà de la nacional, la resta d’inversions en carreteres a la demarcació, se l’imputen partides de només 5.000 euros.

Els pressupostos de l’Estat per al 2015 a Girona preveuen una inversió per al territori de poc més de 53 MEUR. Per a Xuclà, aquesta xifra evidencia l’incompliment i la fantasia pressupostària del PP al govern central.

D’aquest total, 7 MEUR es preveuen destinar per acabar el tram Sils-Caldes de la NII. Una circumstància que el diputat de CiU són pur “maquillatge”, perquè d’acord amb els plans d’obra, el desdoblament hauria d’haver-se acabat ja fa mesos.

Sobre el tram nord, per reprendre el Medinyà-Orriols, Xuclà creu que els diners pressupostats no es gastaran, ja que fa anys que s’inclouen partides per aquest tram i no es gasten mai.