radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 21:00-21:30
Home Economia Cursos per a dones emprenedores de PLF

Cursos per a dones emprenedores de PLF

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 751 0

Aquest mes d’octubre l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha programat 3 cursos dirigits en exclusiva a les dones emprenedores.

Es tracta de cursos de només 8 hores de durada cadascun, que es faran sempre en horari de matins i que volen incidir en diferents aspectes bàsics a l’hora de crear o potenciar un negoci.

Així el primer curs serà el de “Passes per obrir un negoci”, en el que es donaran les claus per poder encetar un negoci propi des del finançament a tots els tràmits burocràtics o els diferents tipus d’empresa.

Aquest curs es farà els dies 9 i 10 al MiD.

El segon monogràfic parlarà de la “la importància de la imatge” en el que es farà incidència en el màrqueting i l’aparadorisme com a projecció del negoci. Aquest curs es farà els matins del 14 i 15 d’aquest mes.

L’última temàtica que es tractarà aquest mes d’octubre per a les dones emprenedores serà per saber aplicar les xarxes socials a l’àmbit professional. La intenció és incidir en com utilitzar les noves eines socials en el benefici del propi negoci. Aquest curs, l’únic que es farà al Punt d’Informació, es farà el 20 i 21 d’octubre.

Tots aquests cursos, que es desenvoluparan de 9 del matí a 1 del migdia, estan dirigits especialment a dones en situació d’atur que estiguin pensant en iniciar un negoci. Són jornades gratuïtes, però cal inscripció prèvia al propi Punt d’Informació.