radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Societat PLF celebra el cap de setmana de la gent gran

PLF celebra el cap de setmana de la gent gran

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 598 0

Avui divendres s’ha donat tret de sortida a la celebració del cap de setmana de la gent gran e PLF. Ho ha fet aquest matí amb la inauguració de l’exposició de treballs manuals realitzats pels usuaris del Servei de Respir. Un servei que estrena instal.lacions després de l’ampliació que s’ha fet a l’espai que ocupa, al primer pis del casal de l’avi. Una ampliació que permetrà acollir fins a 25 persones en aquest servei. Ho explicava Dolors Agüera aquest matí en la inauguració del cap de setmana de la Gent Gran

Part de les activitats dirigides que es fan al servei de respir són plàstiques i artístiques, i aprofitant la celebració d’aquest cap de setmana s’exposen aquests treballs a l’entrada de les seves instal.lacions.

Aquesta tarda es fa la tradicional actuació infantil al casal de l’avi del centre. Els alumnes del Mas Prats s’acostaran així en aquest espai del poble, per compartir amb la gent gran del nostre poble una actuació a càrrec d’Assumpta Mercader amb l’espectacle Per què?.

Tot plegat acabarà a les 18h amb l’actuació a càrrec de la Coral Palatiolo al mateix Casal d’avis. Per acabar el cap de setmana, el diumenge 28 a les 18.30 h el Casal de l’Avi de Sant Lluís serà l’escenari del ball en viu a càrrec del músic Eloy Torrades. Durant el ball tindrà lloc el tradicional homenatge a les parelles que celebren 50 anys de casats aquest any.

Igualment enquadrat en els actes del cap de setmana, demà dissabte es farà la sortida al teatre El Molino de BCN per veure l’espectacle de varietats. L’any passat ja es va fer aquesta excursió, igualment al Molino. Degut a l’èxit, s’ha decidit repetir la mateixa activitat aquest any. De fet les inscripcions fa setmanes que estan tancades.

El Cap de Setmana del a Gent Gran és una iniciativa de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls amb el suport del Casal de l’Avi de Sant Lluís, el Casal d’Avis de Palafolls i el Servei de Respir.