radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Salven la vida d’un home amb aturada cardíaca a la via pública a Blanes

Salven la vida d’un home amb aturada cardíaca a la via pública a Blanes

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 439 0

La ràpida i coordinada actuació dels cossos d’emergència i seguretat de Blanes ha permès salvar-li la vida a un home que havia patit un atac de cor aquest dimarts, a primera hora de la tarda.

Segons l’Ajuntament es tracta d’un home de 50 anys i veí del municipi que, per causes que es desconeixen, ha caigut desplomat després que acabava de deixar la seva filla a l’escola, al barri de Mas Enlaire de Blanes, i s’havia assegut en un banc per descansar.

Un agent de la Policia Local de Blanes que regulava el trànsit prop del col•legi ha intervingut ràpidament aplicant-li una descàrrega amb el Desfibril•lador mòbil que duen habitualment als cotxes patrulla.

Gràcies a les maniobres de reanimació cardiopulmonar l’home ha tornat a recuperar el pols i respirar per si sol.

Ràpidament s’han desplaçat efectius de la policia local, protecció civil i efectius sanitaris d’una ambulància medicalitzada del SEM, que han aplicat a la víctima medicació i respiració assistida.

Un cop estabilitzada la víctima, se l’ha traslladat en ambulància fins a la carretera de Lloret, on ja havia aterrat un helicòpter medicalitzat del SEM. Amb el transport aeri se l’ha evacuat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives.